maximale zekerheid

De polissen van Mercury worden gedekt door Lloyd’s of London / Lloyd’s Insurance Company S.A. Lloyd’s is één van de oudste en meest stabiele verzekeringsmarkten ter wereld en brengt uitzonderlijke kennis en ruim 300 jaar verzekeringservaring samen.

Binnen Lloyd’s staat een syndicaat – bestaande uit de zeer gerenommeerde verzekeraars Axis, Ascot en Antares – garant voor de dekking van onze polissen.

Meer lezen?

De zekerheid die Mercury biedt, bestaat uit drie componenten:

De zekerheid van Lloyd’s
Lloyd’s of London / Lloyd’s Insurance Company S.A. is een van de oudste gespecialiseerde verzekeringsplatforms ter wereld. De marktplaats staat onder het toezicht van de Corporation van Lloyd’s, die normen vaststelt, de prestaties van de verzekeraars in de gaten houdt en ervoor zorgt dat er voldoende kapitaal beschikbaar is om gedekte aanspraken uit te betalen. Lloyd’s eigen garantiefonds geldt voor alle via Lloyd’s afgesloten verzekeringen en biedt extra zekerheid. Dit resulteert in een AA- beoordeling door Fitch die ook geldt voor de door Mercury afgegeven polissen.

De zekerheid van de syndicaat verzekeraars
Alle verzekeringen van Mercury worden via Lloyd’s ondergebracht bij drie internationale partijen, syndicaten van Lloyd’s :

  • Axis , een gespecialiseerde Britse verzekeraar binnen Lloyd’s;
  • Ascot , eigendom van CPP Investments, een wereldwijde vermogensbeheerorganisatie die de activa van het Canada Pension Plan belegt;
  • Antares, een gespecialiseerde verzekeraar binnen Lloyd’s en onderdeel van een van de grootste verzekeraars uit het Midden-Oosten, Qatar lnsurance Company.

Zo bent u altijd optimaal verzekerd.

De zekerheid van decennia aan vakkennis
Mercury is weliswaar als kredietverzekeraar een nieuwe speler op de markt, het team achter Mercury beschikt over decennia aan uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring in de nationale en internationale verzekeringswereld. Deze expertise stelt Mercury in staat een passend antwoord te vinden op iedere kredietverzekeringsvraag.

Brexit-overdracht – Lloyd’s
Lloyd’s heeft Deel VII Portefeuilleoverdracht van EER-verzekeringspolissen naar Lloyd’s Brussel voltooid (“de Overdracht”), effectief op 31 december 2020. De Overdracht heeft de voorwaarden van enige polis niet gewijzigd, behalve dat Lloyd’s Brussels de verzekeraar en gegevensbeheerder is geworden met betrekking tot de overgedragen polissen.

Meer informatie over de Overdracht (inclusief of dit van invloed kan zijn op uw positie voorafgaand aan de overdracht), welke polissen zijn overgedragen, uw rechten en wat u moet doen, is te vinden op lloyds.com/brexittransfer.