samenwerking, openheid en doen wat we beloven

Mercury combineert klassieke kernwaarden uit de verzekeringswereld met een geïntegreerd  IT-systeem en biedt zo volledige transparantie, de beste voorwaarden en maximale zekerheid.

Modern kredietverzekeren met klassieke degelijkheid.

Meer lezen?

Mercury staat voor samenwerking, openheid en doen wat we beloven.

Samenwerking
Wij geloven in een oprechte, wederkerige relatie met u als klant.

Dit betekent dat wij relevante informatie met u delen en dat wij dit ook van u verwachten. Wij stellen ons proactief op en helpen u om uw informatie en processen zo te structureren dat wij uw dekking kunnen optimaliseren. Daar plukken we allebei de vruchten van.

Openheid
Wij geloven in openheid.

Alle informatie die wij hebben en die voor u relevant is, delen wij met u. En hoe meer financiële informatie u met ons deelt, des te beter zijn de polisvoorwaarden, de dekking en de prijs die wij u kunnen bieden. Denk daarbij aan zaken als de balans en verlies- en winstrekening van uw afnemers, de kans op in gebreke blijven, hun non-financial ratings en hun betalingsgedrag tot nu toe.

Doen wat we beloven
Wij geloven in persoonlijk zakendoen.

Dat betekent dat de underwriter met wie u contact heeft, volledig verantwoordelijk voor u is. U heeft de zekerheid van één aanspreekpunt, waarmee u rechtstreeks communiceert en die bevoegd is om beslissingen te nemen.