tevreden klanten

“Toen ik bij mijn kredietverzekering te maken kreeg met opzeggingen en verlagingen, heb ik direct contact met Mercury opgenomen. Die opzeggingen zorgen voor een probleem, omdat ik moet verschepen. We hebben samen een oplossing bedacht, ondanks dat de vervaldag van mijn andere polis nog een jaar in de toekomst lag. Binnen twee dagen waren we akkoord en had ik de polis in huis.”

“Bij een late betaling hadden we snelle en professionele incasso, waarvan de kosten ook nog eens voor 100% door de polis gedekt werden.”

Meer lezen?

“Bij Mercury vond ik eindelijk een oplossing voor het feit dat ik niet mijn hele omzet wilde verzekeren. Er waren geen dogma’s. Er werd simpelweg gekeken naar een goede constructie voor samenwerking.”

“Het is prettig dat we altijd direct onze underwriter kunnen bellen voor een toelichting. Zijn service helpt ons zowel in ons risicomanagement als in onze verkoopprocessen.”

“Wij zijn heel erg geholpen met het product waarbij we alleen onze grote debiteuren verzekerd hebben en waar we voor de kleinere debiteuren een incassopakket hebben kunnen afspreken. Zo hebben we de zekerheid van dekking voor de grotere outstandings en de zekerheid van goed receivables management voor de kleinere debiteuren. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke premie!”